Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

29.06.2020
Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon
Foto: Shutterstock

Un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe telefon pentru a răspunde la mesaje.

Potrivit Gulf News, bărbatul s-a izbit de un zid când a încercat să îi facă avansuri soţiei în camera de hotel, deoarece femeia era prea preocupată să răspundă la mesajele de felicitare.

Soţul i-a cerut tinerei să înceteze să mai folosească telefonul, iar aceasta s-a enervat şi i-a spus că prietenii ei sunt mai importanţi. La scurt imp, bărbatul a părăsit hotelul, dar nu înainte de a-i spune soţiei că divorţează.

Actele au fost depuse, potrivit rudelor mirelui, iar în ciuda eforturilor făcute de un comitet de reconciliere, bărbatul şi-a păstrat decizia.

În Arabia Saudită procentul mariajelor care se sfârşesc prin divorţ este de aproximativ 30%.

Oamenii stau greu departe de telefon. Potrivit unui studiu realizat în 2016, 10% dintre respondenți își verificaresă telefonul în timpul unui act sexual.

Tehnologia poate duce la divorț

O tânără de 28 de ani din Egipt a cerut divorţul, în 2017, la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit cu soţul ei în vârstă de 30 de ani. Motivul? Acesta face toate treburile în casă şi nu o lasă să mişte obiectele aranjate de el. Cearta finală a pornit de la un televizor inteligent, pe care femeia îl dorea pus în alt loc din casă.

„Soţul meu este o gospodină. El este femeia în casă. Nu mă lasă să ating nimic şi se ocupă el de tot, de la gătit şi până la curăţenie. Eu nu pot avea o părere despre nimic, nici măcar despre locul în care ar fi bine să punem televizorul”, a declarat soţia pentru un ziar din Egipt.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult