Un tânăr chinez a convins 11 bărbaţi că este femeie. Victimele, care au fost înşelate cu sume mari de bani, l-au cunoscut printr-o aplicaţie de dating

Un tânăr chinez a convins 11 bărbaţi că este femeie. Victimele, care au fost înşelate cu sume mari de bani, l-au cunoscut printr-o aplicaţie de dating
Timp de un an, un tânăr chinez a înşelat 11 bărbaţi dându-se femeie. De fiecare dată a dispărut cu sume mari de bani. Victimele au fost racolate prin intermediul unei aplicaţii de dating online. Pare de necrezut, dar infractorul a reuşit să îl convingă pe unul dintre bărbaţii înşelaţi că îi poartă copilul. 
 
 
Wang, un bărbat din Huaiyang , China, a avut parte de un şoc când i s-a spus că mireasa lui „însărcinată” este de fapt un bărbat. În octombrie 2015 Wang s-a bucurat să îşi anunţe familia că se căsătoreşte cu femeia visurilor lui, pe care a întâlnit-o online. Familia a organizat nunta, iar la trei zile după aceea „mireasa” a dispărut cu toate cadourile primite şi o sumă importantă de bani. Jenat, bărbatul nu a anunţat poliţia, iar familia lui a crezut că cei doi miri s-au certat, aşa că nimeni nu a alertat autorităţile. 
 
Citeşte şi: Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi
 
La scurt timp după aceea, însă, un bărbat dintr-o provincie vecină a făcut plângere la poliţie. El s-a plâns că o femeie pe care a cunoscut-o online şi care se numea Miao Xiaomin l-a convins să-i dea 31.000 de yuani, apoi a dispărut. Poliţia l-a prins pe infractor, iar oamenii legii au fost şi ei suprinşi să vadă că „femeia” era de fapt un bărbat de 27 de ani care se numeşte Miao Songtao.
 
 
La percheziţia făcută în casa bărbatului au fost descoperite fuste, sutiene, pantofi de damă,  chiloţi pentru femei şi cosmetice. Songtao a spus că întotdeauna a fost interesat de accesoriile pentru femei şi că nu ştie dacă se simte bărbat sau femeie. Bărbatul este acuzat că a înşelat 11 bărbaţi cu sute de mii de yuani, iar acum riscă să petreacă mulţi ani după gratii. 
 
Ceea ce nu se ştie deocamdată este cum a reuşit Songtao să-l convingă pe Wuang că îi purta copilul şi nici cum niciunua dintre victime nu a descoperit că „prietena” lui era de fapt un bărbat. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult