Imagini haioase – unde găseşti cele mai tari imagini haioase

Imagini haioase - unde găseşti cele mai tari imagini haioase

O porţie zdravănă de imagini haioase este un remediu sigur şi garantat pentru descreţirea până şi celor mai încruntate frunţi, ajutându-ne să trecem mai uşor peste momentele de plictiseală şi stresul de zi cu zi.

În căutările noastre de zi cu zi după imagini haioase, nu trebuie să trecem cu vederea portalul celor de la englishrussia.com, o sursă inepuizabilă de imagini haioase adunate din toate colţurile Rusiei. Una din principalele calităţi ale acestui website este modul savuros de a pune în valoare diferenţele culturale, ciudăţeniile şi stilul de viaţă total diferit al oamenilor care trăiesc pe teritoriul acestei ţări.

Englishrussia.com

Adresat amatorilor de imagini haioase cu ciudăţenii, servite în doze zilnice şi cu mult umor, Oddee.com nu trebuie să lipsească din colecţia de bookmark-uri. Bine alese şi întodeauna deschise către noi adiţii din partea utilizatorilor, colecţiile de poze haioase aleg teme dintre cele mai diverse, rezultând o combinaţie cu efect garantat.

Odee.com

Vrei să fi servit cu imagini haioase noi şi de bună calitate, dar ţi-e prea lene sa cauţi prin liste cu galerii foto? Cei de la Funcage.com par să fi găsit soluţia perfectă, afişând pe pagina principală imagini haioase care se schimbă cu un singur click. Tot ce ai de făcut este să intri pe website şi sa dai click pe imaginea afişată. Colecţia de imagini haioase este bine aprovizionată, iar dacă vrei sa fi la curent ce ultimele noutăţi vizitează secţiunea Latest Picdump.

Funcage.com

Myindiapictures.com este un fel de Englishrussia al Indiei, plin până la refuz cu imagini haioase, adunate dintr-o ţară unde traiul de subzistenţă şi abilitatea oamenilor de a găsi mereu o parte amuzantă în activităţile de zi cu zi merg mână în mână. Pozele obţinute cu telefonul mobil nu sunt mereu dintre cele mai clare, dar merită vâzute.

Myindiapictures.com

Dacă vă sună cunoscută expresia „I Can Has Cheezburger?”, atunci sigur ştiţi deja despre ce vom vorbi în continuare. Cheezburger.com este punctul de plecare pentru o adevărată reţea de site-uri cu imagini haioase, cu teme dintre cele mai diverse. Aici sunt puşi la loc de cinste iubitorii de animale – câini şi pisici în mod speciali, dar nu sunt uitaţi nici amatorii de imagini haioase fără o preferinţă anume. Dintre zecile de site-uri din reţeaua ICanHasCheezburger nu trebuie omis FailBlog, WIN!, There I Fixed It, Lolcats şi nou adăugatul ROFLympics 2012, dedicat olimpiadei de la Londra.

Cheezburger.com

Pentru cititorii noştri care pot recomanda şi alte site-uri cu imagini haioase, mai jos se găseşte o căsuţă de comentarii pe care vă încurajăm să o folosiţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult