Premieră în România: Vodafone oferă internet gratuit pe mobil pentru accesarea reţelelor de socializare

17.11.2016
Premieră în România: Vodafone oferă internet gratuit pe mobil pentru accesarea reţelelor de socializare

Vodafone România vine cu o ofertă nemaiîntâlnită până acum la pachetele cu abonament: acces nelimitat şi gratuit la social media pe toată perioada contractuală. Oferta se aplică pentru traficul efectuat în cadrul aplicaţiilor Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest. În plus, utilizatorii beneficiază şi internet nelimitat naţional gratuit pentru primele trei luni de abonament.

Beneficiile sunt valabile pentru clienţii persoane fizice care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani pentru abonamente începând de la RED 14, care includ minute/SMS-uri naţionale şi minute internaţionale pe fix nelimitate, 300 de minute internaţionale pe mobil, 2 GB, minute nelimitate cu cinci numere preferate din Vodafone Italia sau Spania, 50 de minute în roaming şi 100 MB în roaming.

Portofoliul Vodafone România include şi un nou pachet comercial promoţional destinat familiilor, Super RED TRIO, format din două abonamente de voce cu smartphone-uri şi un al treilea care poate fi de voce, cu sau fără telefon, ori de date cu tabletă. Costul acestuia este de 29 sau de 39 de euro lunar, în funcţie de beneficiile incluse.

Vodafone inovează din nou printr-o promoţie exclusivă care oferă clienţilor libertatea de a folosi aplicaţiile preferate fără a-şi face griji legate de costuri. Cu ajutorul ofertei de Crăciun în ediţie limitată, utilizatorii noştri au acces gratuit şi nelimitat la aplicaţii de tip social media, precum Facebook şi Instagram, şi la aplicaţii folosite pentru a comunica, precum Whatsapp şi Messenger, pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni. De asemenea, am lansat un nou pachet comercial, Super RED TRIO, care este un exemplu prin care tehnologia poate fi folosită pentru a aduce împreună membrii familiei, care se pot astfel bucura de beneficii semnificative şi de o varietate de terminale”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer

De asemenea, utilizatorii beneficiază de serviciul de streaming video şi de muzică 4GTV+ cu acces gratuit la Netflix timp de trei luni, pentru abonamentele începând de la Super RED 21 sau Super RED DUO 19 şi Super RED TRIO 29. Serviciul 4GTV+ mai oferă acces gratuit la HBO Go, Disney Channel şi Zonga.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult