Uber va livra îngheţată utilizatorilor din România

14.07.2016
Uber va livra îngheţată utilizatorilor din România

Uber repetă strategia de anul trecut, oferind posibilitatea de a comanda îngheţată prin intermediul aplicaţiei timp de câteva ore. Uber Ice Cream este un eveniment internaţional, care va avea loc în 400 de oraşe din întreaga lume, printre care se regăseşte şi Bucureştiul. Fiecare oraş va beneficia de aromele cele mai populare pe plan local, iar fiecare comandă va include şi alte surprize, pe lângă o gustare dulce, spun oficialii Uber.

Uber Ice Cream va avea loc mâine, 15 iulie, între orele 11:00 şi 15:00. Întrucât Bucureşti este singurul oraş în care Uber are acoperire la noi în ţară, doar cei care se află în capitală vor putea beneficia de această campanie. Pentru a comanda îngheţată prin intermediul Uber, nu trebuie decât să porneşti aplicaţia în acel interval orar, să selectezi tipul de cursă ca „ICE CREAM” şi să aştepţi livrarea.

Fiecare comandă costă 10 lei şi asigură trei îngheţate, alături de câteva „surprize” incluse în pachet. În acest preţ este inclus şi transportul, însă Uber avertizează utilizatorii despre disponibilitatea limitată a ofertei. Cei care nu găsesc maşini imediat ce porneşte campania sunt încurajaţi să încerce mai târziu, însă nu după ora 15, când Uber Ice Cream se termină. Utilizatorii sunt rugaţi însă să iasă în întâmpinarea şoferului care va livra pachetul, întrucât nu poate părăsi maşina.

Cei care încă nu au un cont Uber pot să îşi facă unul folosind codul „VREAUINGHETATA” şi vor primi comanda de îngheţată gratuit.

Citeşte şi Aplicaţia Uber se îmbracă în haine noi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult