Angry Birds Star Wars, două universuri în coliziune

08.10.2012
Angry Birds Star Wars, două universuri în coliziune

După ce s-a depărtat complet de seria care a făcut-o celebră prin Amazing Alex, compania Rovio a revenit cu o perspectivă diferită asupra acestui bănos univers păsăresc cu Bad Piggies, lansat acum mai puţin de două săptămâni. Universul Angry Birds este însă prea celebru pentru a fi abandonat şi, bazându-se pe noutăţile introduse în februarie odată cu Angry Birds Space, compania a anunţat astăzi un nou titlul care va avea loc în spaţiul extra-atmosferic.

Întâlnindu-se, în beneficiul reciproc avantajos, cu mult mai faimosul univers Star Wars, viitorul joc Angry Birds va trimite din nou întreaga poiată dincolo de limitele spaţiului terestru către Tatooine sau Hoth. Celebrele păsări roşii, galbene sau roz îi vor întruchipa pe Luke Skywalker, Han Solo şi Leia Organa, în timp ce purceii vor deveni, evident, membri ai unităţilor Stormtrooper. Cum era de aşteptat, decorurile şi muzica nivelurilor vor primi şi ele elemente caracteristice universului Star Wars, care se combina cu mecanica de joc cu gravitaţie redusă sau absentă întâlnită în Angry Birds Space.

Jocul va fi lansat pe platformele Android şi iOS pe data de 8 noiembrie, odată cu acestea urmând să fie lansate şi o serie de figurine, costume şi jocuri de societate cu tematică aviaro-futuristă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News