Batman: Arkham Origins – imagini impresionante din cel mai nou joc Batman

29.04.2013
Batman: Arkham Origins - imagini impresionante din cel mai nou joc Batman

Batman: Arkham Origins, jocul de acţiune open world dezvoltat de studioul Warner Bros. din Montreal, promite să fie adiţie impresionantă pentru seria Batman. Noul joc, ilustrat cu o colecţie spectaculoasă de imagini, prezintă un Batman mai tânăr, aflat la început de drum, precum şi trei dintre răufăcătorii care îi vor da de furcă Cavalerului Întunecat: Black Mask, Oswald Cobblepot şi Deathstroke.

Kevin Conroy, actorul ce a însufleţit vocea lui Batman conferind-ui un timbru inconfundabil, nu-şi va face apariţia în Batman: Arkham Origins, producătorii dorind să recruteze un interpret mai tânăr, a cărei voce să evidenţieze perioada de început prin care trece eroul în acest joc.

Acţiunea jocului este plasată într-un Gotham City extins şi conţine o poveste originală care se desfăsoară cu câţiva ani înaintea evenimentelor din Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City. Întrucât acţiunea are loc înainte de apariţia celor mai periculoşi criminali din Gotham City, Batman: Arkham Origins prezintă un Batman tânăr şi neexperimentat, care se va lupta cu infractorii pentru a deveni Cavalerul Întunecat.

Vezi întreaga colecţie de imagini din jocul Batman: Arkham Origins, pe Go4games.ro.

Batman: Arkham Origins - click pentru galeria foto

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult