GT Sport Preview: Gran Turismo pentru PlayStation 4

27.05.2016
GT Sport Preview: Gran Turismo pentru PlayStation 4

Cea mai populară serie de jocuri cu maşini din lume, Gran Turismo a întrecut la sfârşitul anului trecut vânzările tuturor titlurilor GT, depăşind 76 de milioane de exemplare la nivel mondial. Fără a pierde timpul, cei de la Sony lucreză acum la primul joc Gran Turismo dedicat consolei PlayStation 4. Acesta nu va purta cifra 7 în coada, aşa cum ne aşteptam toţi, Gran Turismo Sport propunând o abordare uşor diferită a reţetei care a consacrat seria.

Pentru a oferi o imagine cât mai clară a ceea ce înseamnă GT Sport, PlayStation, împreună cu studioul producător Polyphony Digital, au organizat un eveniment special în Londra, Go4games fiind din nou singura publicaţie din România invitată.

Special pentru această prezentare, Sony a  expus în faţa lădirii supercar-uri precum Lamborghini Huracan, McLaren P1 sau Audi R8. Mai mult, în jurul arenei a fost improvizat un mini-circuit de viteză, jurnaliştii şi participanţii la eveniment fiind invitaţi să ia parte la un tur al acestui circuit. şi nu oricum, ci la bordul unui bolid dintr-o selecţie destul de „pestriţă”, din care nu lipseau sus numitul Lamborghini, două Nissan 370Z sau un Jaguar F-Type. Senzaţia trăită este greu de descris în cuvinte, doar cei cu stomacul puternic având şansă să „supravieţuiască” unei astfel de experienţe.

Lasând însă la o parte atracţiile din afara arenei, lucrurile cu adevărat importante s-au petrecut în interior, unde am asistat la o prezentare pe larg a noului Gran Turismo Sport, a elementelor sale distinctive şi a filosofiei ce stă în spatele acestui joc.

Citeşte mai departe despre ultimul joc din seria Grand Turismo şi vezi clipurile de prezentare cu gamplay-ul din joc în materialul publicat pe Go4games

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult