Prince of Persia – să înceapă aventura

03.06.2008
Prince of Persia – să înceapă aventura

Cu ocazia conferinţelor Ubidays 2008 ce au avut loc săptămâna trecută la Paris, Ubisoft a anunţat în premieră un nou titlu din legendarul action-adventure “Prince of Persia”. Jocul va apărea spre sfârşitul anului 2008 pe PC şi console. Marile surprize promise de către producători au stârnit un interes deosebit pentru foarte mulţi gameri, astfel că “Prince of Persia” a ajuns să fie intens mediatizat, iar acum fanii aşteaptă în fiecare zi noi şi noi detalii care să le stârnească la extrem dorinţa de aventură în Universul fantastic dominat de către forţele întunecate.

Trebuie spus că viitorul “Prince of Persia” nu are nicio legătură din punct de vedere cronologic cu vechea trilogie dezvoltată tot de către Ubisoft. Vor fi alte caractere, altă poveste, un nou Univers.

Lupta împotriva “răului” se va da între un personaj ce nu are încă reputaţia unui “prinţ” ci este mai degrabă un luptător care îşi dezvoltă personalitatea pe parcursul firului epic şi ajunge să capete din ce în ce mai multă experienţă. O parte din mişcările şi tehnicile de luptă reprezintă singurele conexiuni cu personajul din “Sands of Time”, prin ale cărui vene curgea un veritabil sânge albastru.

Prince of Persia

Cu siguranţă, motivul pentru care “Prince of Persia” a aprins în sufletul fanilor pasiuni nebănuite este apariţia misterioasei Elika, o luptătoare pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă şi neîndurătoare. Cum spunea prezentatorul jocului, “Elika nu va fi doar un personaj care să atragă datorită sexualităţii”, ea va avea un rol important în ceea ce priveşte gameplay-ul. Va impresiona prin acrobaţii spectaculoase şi noi tehnici de luptă. Mai mult decât atât, va aduce un plus de mister jocului şi te va ajuta în situaţiile încurcate. În niciun caz nu va fi o povară pentru jucător. Deşi nu deţine rolul principal, nu cred că greşesc când o compar cu Lara Croft, personajul din seria de succes Tomb Raider.

Elika

Deocamdată, Ubisoft nu a oferit amănunte despre desfăşurarea acţiunii din “Prince of Persia”, preferă să ne dea detaliile picătură cu picătură (în stilul chinezesc). În clipurile de mai jos, vei vedea cum au fost schiţate cele două personaje în Photoshop.

Elika – Speed Art Trailer

The Prince – Speed Art Trailer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News