HP lansează noi PC-uri premium pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă

14.10.2016
HP lansează noi PC-uri premium pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă

HP a prezentat noua gamă de PC-uri premium pentru consumatori, cuprinzând un laptop convertibil mai uşor şi subţire, un desktop all-in-one cu design frumos, monitor 4K şi un nou laptop cu autonomie crescută a bateriei.

HP Spectre x360

Printre noile produse lansate se numără:

  • HP Spectre x360 – Reprezentantul celei de-a doua generaţii a convertibilelor HP x360 vine cu  un ecran încadrat de o ramă îngustă, aproape inexistentă, şi un design cu 13% mai subţire şi cu 11% mai uşor decât vechiul produs.
  • Laptop-ul HP ENVY 13 oferă un design sofisticat şi o durată de viaţă a bateriei de până la 14 ore, cu patru ore mai mult decât modelul anterior.
  • Desktopul HP ENVY AIO 27 All-In-One combină puterea de calcul cu experienţele media, fiind dotat cu un ecran certificat Technicolor Color HD, cu ramă foarte subţire, aşezată deasupra unui sistem audio Bang & Olufsen cu patru difuzoare.
  • Monitorul HP ENVY 27s, cu rezoluţie 4K şi tehnologie IPS, foloseşte un design cu ramă foarte îngustă, ideal pentru a alătura două monitoare pentru afişare duală.

Utilizatorii de echipamente premium au aşteptări mari în ceea ce priveşte performanţa şi calitatea produselor pe care le folosesc acasă, la serviciu sau în deplasări”, afirmă Anne-Sophie Hadberg, Head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. „Ne consolidăm poziţia de lider în categoria de produse premium prin lansarea acestui portofoliu de PC-uri, mai subţiri şi mai uşoare, furnizând putere mai mare decât vechea generaţie şi asigurând astfel o portabilitate ridicată.”

HP Spectre x360

Noul Spectre x360 are o durată de viaţă a bateriei cu 25% mai mare deât modelul anterior, ajungând la o autonomie de 15 ore. Acest lucru este posibil prin optimizarea PC-ului cu cele mai recente procesoare Intel Core de generaţia a 7-a şi prin foloisirea unei baterii mai puternice, de 57,8 W. Noul design cu ramă îngustă şi reduce dimensiunile laptop-ului, eliminând aproximativ 10 mm din fiecare parte a ecranului.

HP Spectre x360

Laptopul are o grosime de 13,8 mm, fiind cu 2 mm mai subţire decât generaţia anterioară, şi cântăreşte 1,29 kg, faţă de 1,45 kg la generaţia anterioară. Laptopul include acum patru difuzoare în loc de două. Beneficiind de tuning Bang & Olufsen şi sistemul HP Audio Boost, cele două difuzoare din faţă vin în completarea celor două din spate.

La partea de conectivitate avem două porturi USB-Type C cu suport Thunderbolt 3 şi un port USB-Type A 3.0. Ecranul cu diagonală de 13,3”(33,78 cm) şi rezoluţie Full HD foloseşte un panou cu tehnologie IPS.

Alte caracteristici:

  • Design cu ventilator dublu pentru reducerea temperaturilor de funcţionare în timpul activităţilor solicitante.
  • Procesoare Intel Core i5 sau i7 de generaţia a 7-a.
  • Medii de stocare de tip SSD PCIe, cu capacitate de până la 1TB.
  • Cameră web HP Truevision FHD cu un câmp vizual mai larg cu 12%.
  • Cameră FHD IR, compatibilă cu Windows Hello Facial Log-In pentru autentificare fără să fie nevoie de tastarea parolei.
  • HP Fast Charge pentru reîncărcarea bateriilor la o capacitate de 90% în doar 90 de minute

Laptop HP ENVY 13

Creat pentru utilizatorii care îşi doresc laptopuri premium la un preţ mai accesibil, HP ENVY 13 adaugă încă patru ore la autonomia bateriei, având o durată de viaţă de 14 ore comparativ cu modelul de anul trecut. Cu doar 14 mm grosime şi o greutate de 1,42 kg, noul HP ENVY este mai subţire şi mai uşor decât generaţia anterioară.

Laptop HP ENVY 13

Balamaua specială care ridică tastatura retro-iluminată când ecranul este deschis oferă o experienţă de tastare mai confortabilă;  touchpad-ul este extra-lat, realizat din sticlă, pentru o rezistenţă mai bună. Ecranul cu diagonală 13.3” este disponibil la rezoluţii QHD sau FHD. Difuzoarele duale, cu sunet Bang & Olufsen şi HP Audio Boost Technology, oferă un sunet uimitor pentru filme şi muzică.

Alte caracteristici includ:

  • Două porturi USB 3.0, inclusiv unul dedicat pentru  încărcarea dispozitivelor mobile cât timp laptop-ul este în modul Sleep, şi un port USB Type-C.
  • Procesoare Intel Core i5 sau i7 de generaţia a 7-a
  • Stocare de până la 1TB SSD PCIe
  • Până la 16GB memorie RAM.
  • Difuzoarele duale, cu sunet Bang & Olufsen şi HP Audio Boost Technology
  • HP Fast Charge: încărcare rapidă a bateriei – până la 90% în 90 de minute.

HP ENVY AIO 27

HP ENVY AIO 27 este un desktop all-in-one care se potriveşte în orice încăpere. Prin mutarea componentelor active în baza echipamentului, designul în două volume (bază  şi ecran) reduce cu 44% (până la 15 mm) grosimea ecranului de 27 inch diagonală  (68,58 cm), capabil de rezoluţii QHD sau UHD. Acesta este primul ecran integrat într-un multifuncţional HP ce beneficiază de un nivel scăzut de lumină albastră pentru un confort sporit al ochilor. Tot în bază se află şi sistemul audio cu patru difuzoare. Volumul sonor este reglat cu ajutorul unui disc care permite controlul tactil.

HP ENVY AIO 27

Pentru a proteja viaţa privată, ENVY AIO 27 oferă o cameră video HP Privacy, cu suport IR şi microfon, care sunt ascunse  şi  obturate mecanic atunci când nu sunt utilizate.

Alte caracteristici includ:                                                   

  • Opţiuni de procesare Intel Core i5 sau i7 de generaţia a 7-a (quad-core desktop).
  • Grafică discretă NVIDIA GTX 950M, cu placă video 4 GB GDDR5
  • Opţiuni de stocare hybrid, ce includ până la 256GB SSD şi 2TB HDD
  • Port USB TypeC cu suport Thunderbolt 3
  • Port HDMI de ieşire pentru conectare la un alt monitor sau la TV.
  • Port HDMI de intrare pentru a conecta un laptop pentru a beneficia de monitorul ENYV AIO 27.

Monitorul HP ENVY

HP ENVY 27s are un design contemporan, cu o bază subţire din aluminiu, o diagonală de 27”(68,58 cm), ecran IPS 4K2 şi ramă cu micro-margine.

Monitorul HP ENVY

Monitorul suportă tehnologia AMD FreeSync pentru eliminarea efectului de sacadare în jocuri, acoperire de peste 99% a spectrului de culoare RGB, conectivitate Display Port şi HDMI.

Noile produse HP vor fi disponibile în Europa începând cu luna decembrie cu un preţ de pornire de 1499 euro pentru modelul HP ENVY All-In-One 27, 999 euro pentru portabilul HP Spectre x360, 799 euro pentru laptopul HP ENVY, respectiv 549 euro pentru monitorul HP ENVY 27s.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult