MSI prezintă 5 laptopuri de gaming echipate cu procesoare Intel din noua familie ˝Skylake„

02.09.2015
MSI prezintă 5 laptopuri de gaming echipate cu procesoare Intel din noua familie ˝Skylake„

MSI a adus la expoziţia IFA 2015 nu mai puţin de 5 laptopuri de gaming echipate cu procesoare Intel Core 6th-generation: puternicul GT72 Dominator Pro, modelele subţiri şi uşoare GS70 Stealth şi GS60 Ghost, respectiv GE62 şi GE72 Apache Pro.

Click pe imagine pentru galeria completă

Echipate cu procesoare Intel pe 14nm, noile laptopuri oferă capabilităţi pentru overclocking şi opţiuni pentru echiparea cu dispozitive SSD în configuraţie Super RAID 4, crescând substanţial vitezele la scrierea şi citirea de fişiere. MSI a echipat noile laptopuri cu module de memorie DDR4, acceleratoare grafice din seria  GeForce GTX 980M / 970M şi ecrane de calitate superioară, oferind unghiuri de vizibilitate de până la 178° şi acoperire integrală a spectrului de culoare sRGB.

Click pe imagine pentru galeria completă

La exterior, suntem răsfăţaţi cu tastatura iluminată multicolor, personalizabilă prin software. Opţiunile pentru conectivitate cuprind suport USB 3.1, ieşiri HDMI şi DisplayPort capabile să redea conţinut video la rezoluţie 4K/60Hz.

Lansate deja pentru pieţele asiatice, noile laptopuri MSI vor fi disponibile şi în pieţele internaţionale spre finalul acestei luni. Din păcate preţurile la vânzare nu au fost dezvăluite.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult