Razer Blade Pro primeşte upgrade la Kaby Lake şi GTX 1080

28.03.2017
Razer Blade Pro primeşte upgrade la Kaby Lake şi GTX 1080

Razer Blade Pro, laptop-ul de top al producătorului de hardware a fost în sfârşit actualizat cu hardware din cea mai recentă generaţie. Acesta vine acum echipat cu un display 4K de top, procesor din cea mai recentă generaţie de la Intel, o tastatură complet nouă şi cel mai puternic cip grafic pentru computere mobile. Odată cu acest upgrade, Razer a ales să îmbunătăţească şi componenta audio, care a primit certificare THX.

Noul Razer Blade Pro este un adevărat „colos” al laptop-urilor de gaming, fiind printre puţinele modele de pe piaţă care beneficiază de o tastatură mecanică retroiluminată cu LED-uri RGB „Chroma”. Trackpad-ul este poziţionat în partea dreaptă, iar display-ul 4K beneficiază de funcţionalitate touchscreen şi de tehnologia G-Sync de la NVIDIA.

La baza acestuia stă un procesor Intel Core i7 pe arhitectură Kaby Lake cu memorii DDR4 la 2667 MHz, care cu siguranţă nu vor fi foarte prietenoase cu autonomia lui Razer Blade Pro. Desigur, acest tip de computer este mai degrabă un desktop replacement şi nu laptop pe care să îl ţii în geantă în fiecare zi, aşa că acest aspect este mai puţin important. Cipul grafic NVIDIA GTX 1080 este cel mai puternic de pe piaţă şi este pentru prima dată integrat într-un computer „portabil” cu grosime mai mică de 1”.

Tot la capitolul premiere intră şi certificarea THX, Blade Pro fiind primul dispozitiv portabil care beneficiază de această tehnologie. Conform Razer, THX testează laptop-urile pentru a se asigura că oferă performanţa audio optimă, în teorie putând fi utilizate pentru producţie video şi audio.

Laptop-ul Razer Blade Pro va fi disponibil în luna aprilie, la un preţ de 3.999 dolari, cu 400 de dolari mai mult decât modelul din generaţia precedentă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult