AOC Q2781PQ, un nou monitor QHD cu design premium fără margini

12.05.2016
AOC Q2781PQ, un nou monitor QHD cu design premium fără margini

AOC lansează un nou monitor QHD, oferind ecran LCD de tip AH-IPS şi tehnologie Flicker-FREE. Monitorul caracterizat printr-un design elegant, cu stativ asimetric, răspunde atât nevoilor utilizatorilor nepretenţioşi cât şi profesionişti care folosesc programe de editare imagine şi video.

AOC Q2781PQ

Parte din gama Style a producătorului AOC, Q2781PQ se prezintă cu un ecran de 27” încadrat de o ramă îngustă, măsurând 5.7 mm în stânga, dreapta şi partea de sus, respectiv 6.2 mm la cea de jos. Panoul LCD cu tehnologie AH-IPS oferă o calitate premium a imaginii, acoperind 100% din spectrul de culoare sRGB şi unghiuri de vizibilitate de până la 178°.

Mulţumită tehnologiei Flicker-FREE, care previne apariţia efectului de pâlpâire a imaginii indiferent de luminozitatea reglată, AOC Q2781PQ permite o utilizare confortabilă pe durate mari de timp şi mai puţin obositoare pentru ochi.

AOC Q2781PQ dispune de intrări DisplayPort, D-Sub şi două intrări HDMI, putând fi utilizat în compania sistemelor PC, console de jocuri, playere Blu-ray, laptopuri şi alte dispozitive portabile.

Monitorul AOC Q2781PQ va fi disponibil începând cu luna iulie 2016 la preţul recomandat de 1565 de lei. AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult