Asus oferă noi monitoare IPS, cu diagonale de 23 şi 27 inch

04.09.2012
Asus oferă noi monitoare IPS, cu diagonale de 23 şi 27 inch

Gama de monitoare Asus Designo, recunoscută după aspectul suplu şi modern, primeşte două modele noi, echipate cu ecrane de 23 şi 27 inch bazate pe tehnologie IPS.

Asus Designo MX279H

Asus Designo MX239H şi MX279H folosesc design edge-to-edge cu ramă îngustă şi picior de susţinere cu formă circulară, inspirat de vechile cadrane solare folosite în antichitate pentru a măsura trecerea timpului. Privit din profil, exemplarul cu diagonală 23 inch măsoară doar 14.5 mm grosime, iar cel de 27 inch un respectabil 17.5 mm. Performanţa este posibilă cu ajutorul unei surse de lumină cu tehnologie Edge LED, compactă şi capabilă să ilumineze ecranul IPS folosind mai puţină energie decât alternativele tradiţionale.

Ambele monitoare sunt prevăzute cu câte două intrări HDMI şi dispun de difuzoare stereo integrate, proiectate cu ajutorul tehnologiilor dezvoltate de cei de la Bang & Olufsen ICEpower.

Din păcate Asus nu a comunicat preţul de achiziţie şi data la care noile monitoare vor putea fi găsite în magazine.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult