Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, la CES 2017

06.01.2017
Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, la CES 2017

Samsung Electronics va prezenta la CES 2017, noul monitor curbat CH711 cu tehnologie Quantum Dot. Modelul a fost creat special pentru gameri şi este disponibil în variantele de 27” şi 31,5”.

Cu o rază de curbură de 1.800R şi un unghi de vizualizare de 178°, CH711 oferă posibilitatea de vizionare a conţinutului rulat din orice punct al camerei. Designul ergonomic permite ajustarea pe verticală şi pe orizontală. În plus, ecranul cu rezoluţie WQHD (2.560 x 1.440p) oferă acoperire de 125% a spectrului de culoare sRGB, pentru o mai bună calitate a imaginii în ansamblu.

 „Astăzi, consumatorii de conţinut multimedia au aşteptări ridicate şi îşi doresc o experienţă cu adevărat captivantă, care să exploateze potenţialul conţinutului pe care îl urmăresc. Noua serie de monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot dispune de un design elegant, culori mai bogate şi un contrast mai profund” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President în cadrul Samsung Electronics Visual Display. 

Anterior modelului CH711, Samsung a mai lansat modelele curbate de gaming cu Quantum Dot, CFG70 şi CF791. Create pentru gamerii împătimiţi şi pentru pro-useri, monitoarele CFG70 de 24” şi 27“ îmbină calitatea imaginii oferită de tehnologia Quantum Dot şi formatul ultra-wide dat de designul curbat. Totodată, aceste modele dispun de o serie de caracteristici speciale pentru pasionaţii de jocuri video, precum interfaţa „Gaming UX”, dar şi opţiuni avansate de calibrare pentru optimizarea imaginilor în jocuri de tip FPS, RTS, RPG şi AOS.

Cu o rază de curbură de 1.500R şi aspect 21:9, monitorul CF791 Quantum Dot poate fi folosit cu succes şi pentru task-urile zilnice. Cu tehnologia Picture-byPicture (PBP), utilizatorul poate rula conţinut din orice sursă conectată prin portul HDMI sau prin cel DP şi îl poate poziţiona în orice punct al ecranului. Un suport ajustabil pe înălţime permite adaptarea la orice spaţiu de lucru sau birou. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult