Filme noi 2012: recomandări de filme bune 2012

Filme noi 2012: recomandări de filme bune 2012

Anul 2012 aduce o mulţime de filme bune pe care nu trebuie să le ratezi, tocmai de aceea am alcătuit o listă cu filme noi 2012. Majoritatea producţiilor sunt destinate marilor ecrane. Amatorii filmelor cu super-eroi vor fi încântaţi de reîntâlnirea cu Batman „The Dark Knight”, şi cu „oamenii în negru”. De asemenea, amatorii de benzi desenate vor avea ocazia să întâlnească un nou „Spider Man”, într-o nouă poveste, fără legătură cu seria în care protagonist a fost Tobey Maguire.

Din distribuţiile filmelor ce se anunţă mari fac parte actori pe care cu siguranţă îi îndrăgiţi şi abia aşteptaţi să-i vedeţi în rol: Denzel Washington, Jason Statham, Charlize Theron, Christian Bale, Robert Downey Jr. şi mulţi alţii.

Iată aşadar recomandările de filme noi şi, sperăm noi totodată, bune. Acestea sunt filmele despre care se cunosc detalii în momentul de faţă. Fără îndoială, mai sunt şi altele poate chiar mai interesante dar ale căror scenarii sunt încă bine tăinuite. Dacă aveţi sugestii, nu ezitaţi să ni le împărtăşiţi.

Contraband

Distribuţie: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanii Ribsi

Sinopsis: Chris (Mark Wahlberg) este un fost infractor care a decis să abandoneze afacerile necurate cu ceva timp în urmă, dar cumnatul său nu a renunţat la lumea afacerilor ilegale. Când o operaţiune de contrabandă eşuează, Chris se vede nevoit să revină la vechile sale îndeletniciri pentru a-l proteja pe fratele soţiei sale, interpretată de Kate Beckinsale. Alături de ei îl vom întâlni şi pe Ben Foster, actor principal în filmul The Mechanic.

The Grey

Distribuţie: Liam Neeson, Dermont Mulroney, Frank Grillo

Sinopsis: În urma unui incident aviatic, o echipă de exploatare petrolieră luptă pentru supravieţuire într-o regiune părăsită din Alaska.

Safe House

Distribuţie: Denzel Washington, Ryan Reynolds

Sinopsis: În lista de filme noi 2012, Safe House se anunţă a fi una dintre cele mai bune realizări. Îndrăgitul şi carismaticul actor Denzel Washington joacă în acest thriller cu agenţi secreţi şi conspiraţii internaţionale. Alături de el îl găsim pe Ryan Reynolds, în rolul unui tânăr aspirant la poziţia de agent CIA. Din distribuţie mai face parte Vera Farmiga, Robert Patrick, Sam Shepard şi Brendan Gleeson.

The Raven

Distribuţie: John Cusack, Alice Eve, Luke Evans

Sinopsis: Ultimele zile din viaţa lui Edgar Allan Poe, o ficţiune conform căreia celebrul autor american, împreună cu un detectiv, porneşte pe urmele unui criminal în serie care s-a inspirat din creaţiile sale.

The Avengers

Distribuţie: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans

Sinopsis: O echipă de eroi cu puteri supra-omeneşti, reuniţi sub egida grupării S.H.I.E.L.D., se opune invaziei extraterestre care ameninţă Pământul.

Men in Black III

Distribuţie: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin

Sinopsis: Will Smith şi Tommy Lee Jones revin pe marile ecrane după o perioadă în care nu prea ne-au onorat cu prezenţa în roluri foarte importante. În 2012 însă, odată cu lansarea unei noi iteraţii Men in Black, cei doi agenţi speciali promit acţiune spectaculoasă în stil retro. Acţiunea se petrece în 1960, an în care echipa specială se întoarce pentru a salva viitorul organizaţiei MIB, organizaţie ameninţată desigur de… un alien.

Prometheus

Distribuţie: Noomi Rapace, Charlize Theron, Patrick Wilson

Sinopsis: Ridley Scott ne pune pe jar cu acest film care promite mult. Acţiunea se petrece în viitor, într-un timp în care călătoria în cele mai obscure părţi ale Universului şi confruntarea cu o rasă superioară pare a fi singura soluţie de salvare a omenirii.

Madagascar 3

Sinopsis: Îndrăgitele personaje animate Alex the Lion, Marty the Zebra, Melman the Giraffe şi Gloria the Hippo revin în Madagascar 3 şi se alătură unui circ ambulant în încercarea de a traversa bătrânul continent şi de a reveni în New York.

The Amazing Spider Man

Distribuţie: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans.

Sinopsis: Peter Parker este un adolescent cu probleme. Părinţii i-au murit şi când se îndrăgosteşte de Gwen Stacy, îl muşcă un păianjen. Vă imaginaţi ce urmează… Acestea sunt pe scurt începuturile poveştii lui Spider-Man, într-o nouă producţie, diferită de seria ce l-a avut protagonist pe Tobey Maguire.

The Dark Knight Rises

Trilogia Dark Knight a ajuns la final. Christopher Nolan îi aduce din nou în prim plan pe Christian Bale (Batman), Morgan Freeman (Lucius Fox), Michael Cane (Alfred) şi Gary Oldman (Jim Gordon). Alături de ei îi găsim pe Liam Neeson (Ra’s Al Ghul), Anne Hathaway (Catwoman) şi Marion Cotillard (Miranda Tate). Se cunosc prea puţin detalii despre poveste, însă Catwoman va pilota motocicleta lui Batman, iar batmobilul negru va fi revopsit. Aşteptarea va fi lungă până la mijlocul verii pentru acest film de acţiune.

The Expendables 2

Sinopsis: Echipa de şoc ce reuneşte starurile din filmele de acţiune ale anilor ’80 (Van Damme, Stallone, Arnold, Chuck Norris, Dolph Lundgren), dar şi idolul femeilor de astăzi (Jason Statham) are o nouă misiune de îndeplinit, una ce pare simpla dar care se complică neaşteptat şi duce eroii pe un teren periculos.

The Hobbit: An Unexpected Journey

Distribuţie: Luke Evans, Elijah Wood, Cate Blanchett

Seria „The Hobbit” ce debutează cu episodul „An Unexpected Journey„urmăreşte să egaleze succesul celebrei trilogii „Lord of the Rings„. Povestea este practic ecranizarea operei lui J.R.R. Tolkien (The Hobbit) şi îi are în centru pe Bilbo Baggins şi Frodo. Bilbo doreşte să-şi recupereze comoara ce i-a fost furată de dragonul Smaug. Ajutat de cei mai de nădejde prieteni, Frodo şi Gandalf, dar şi de alţi eroi fantastici care i se alătură, hobbit-ul pătrunde în ţinutul întunecat unde sălăşuieşte creatura şi se pregăteşte de marea înfruntare.

The Hobbit

Acestea sunt doar câteva filme importante programate pentru 2012. Dacă ar fi să vorbim de toate filmele noi, nu ne-ar ajunge o săptămână. Cele menţionate în articol sunt recomandările noastre generale, fără îndoială amatorii unui anumit gen au o altă listă de „must see”. Noi ne oprim aici şi aşteptăm şi recomandările voastre de filme bune 2012.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News