TP-LINK NC250, o cameră pentru supraveghere IP cu mod Night Vision şi filmare HD

22.03.2016
TP-LINK NC250, o cameră pentru supraveghere IP cu mod Night Vision şi filmare HD

TP-LINK NC250 vine cu un design compact şi suportă conexiuni prin cablu şi/sau wireless N 300Mbps, pentru a transmite în timp real conţinutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are şi funcţie de range extender, astfel încât să ofere o acoperire optimă a reţelei wireless în orice colţ al locuinţei.

TP-LINK NC250

Camera filmează HD, pe timp de zi şi de noapte, tehnologia Night Vision asigurând vizibilitate optimă în întuneric până la o distanţă de şase metri. Tehnologia de compresie video H.264 reduce cu până la 80% dimensiunea fişierelor video fără a le altera calitatea, permiţând transmiterea de imagini la rezoluţie HD pe tablete şi smartphone-uri.

NC250 se instalează foarte uşor pe laptop sau pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei tpCamera , în timp ce serviciul TP-LINK Cloud permite vizionarea în timp real a imaginilor, indiferent de locaţie.

În cazul detectării mişcării sau zgomotelor, camera trimite automat notificări pe e-mail sau FTP. Pe lângă conţinut video HD, NC250 oferă şi streaming audio cu ajutorul microfonului încorporat, fiind potrivită pentru supravegherea locuinţei pe timpul vacanţelor, sau în utilizarea de zi cu zi pentru  monitorizarea copiilor aflaţi în grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri. 

Camera TP-LINK NC250 este disponibilă în magazine la preţul recomandat de 290 lei (TVA inclus).

TP-LINK TL-MR6400

TP-LINK a anunţat, de asemenea, disponibilitatea în România a routerului wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suportă atât conexiune la Internet prin fir, cât şi prin intermediului unui SIM, suportând rate de transfer 4G de până la 150Mbps.

 A doua opţiune de conectare la reţeaua Internet este utilizarea portului WAN şi crearea unei reţele wireless N capabile să realizeze conexiuni de până la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, de la modemuri de cablu, la modemuri de fibră optică şi modemuri DSL. Routerul dispune de două antene wireless interne şi două antene 4G LTE externe detaşabile, pentru conexiuni wireless stabile şi o acoperire extinsă.

Preţul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 lei (TVA inclus). 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult