Gigabyte introduce proceasoare Kaby Lake pe seria de mini-PC-uri Brix

14.10.2016
Gigabyte introduce proceasoare Kaby Lake pe seria de mini-PC-uri Brix
Gigabyte a actualizat seria de mini-PC-uri Brix cu noi modele, care includ procesoare Intel Core „Kaby Lake”. 
 
Gama Brix este similară cu cea NUC de la Intel, iar până acum a inclus procesoare care de obicei se găsesc în laptopuri. Cele mai noi modele de mini-PC-uri Gigabyte includ procesoare Core i3-7100U, Core i5-7200U sau Core i7-7500U. 

Noile computere vin în două dimensiuni. Versiunea mai mică include slot pentru SSD în format M.2 şi nu oferă opţiunea instalării unui HDD sau SSD mai mare. Varianta mai mare dispune de sloturi, unul M.2 SSD şi altul pentru SSD de 2,5”.  

Foto: Gigabyte
 
Noile mini-PC-uri mai includ câte un port USB 3.1 Type-C, 2 porturi USB 3.0, port HDMI, DisplayPort, Ethernet şi jack audio de 3,5 mm. 
 
Computerele vor fi vândute ca sisteme barebone (platforme parţial asamblate). Acestea dispun de carcasă, placă de bază, procesor şi sursă, dar utilizatorii trebuie să adauge memorie RAM, dispozitiv de stocare şi un sistem de operare.  
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult