Microsoft ar putea lansa periferice Surface pentru desktop şi un sistem All-in-One

06.10.2016
Microsoft ar putea lansa periferice Surface pentru desktop şi un sistem All-in-One

Microsoft de îndepărtează de brandurile Nokia şi Lumia, însă pare să pluseze acum pe Surface, următoarele smartphone-uri cu Windows 10 Mobile fiind zvonite pentru lansare sub această umbrelă. Surface reprezintă momentan doar o serie de tablete, însă foarte curând ar putea să intre şi în spaţiul desktop, iar primele accesorii pentru PC-uri aliniate la identitatea vizuală a seriei au fost deja depistate în fotografii şi listări pe internet.

Conform Windows Central, compania plănuieşte să lanseze trei produse noi sub numele Surface, pe lângă dispozitive noi. Astfel, este posibil să primim foarte curând kit-ul Microsoft Designer Bluetooth Desktop cu design şi culori apropate de cele ale tabletelor Surface, alături de o tastatură Surface şi un mouse Surface. Acestea sunt programate pentru lansare pentru finalul lunii în curs, probabil în cadrul unui eveniment în care vom primi şi o reîmprospătare a tabletelor Microsoft din această gamă.

Tastatura Surface a fost depistată atât în fotografii neoficiale, cât şi pe site-ul FCC, comisia de aprobare a dispozitivelor electronice din Statele Unite, deci o versiune funcţională a acesteia există deja şi este gata de a fi trimisă spre rafturile magazinelor. Zvonurile spun că alături de noi tablete Surface şi probabil un nou Surfacebook, Microsoft va aduce pe piaţă şi un computer All-in-One, o premieră pentru companie.

Evenimentul de lansare ar putea avea loc spre sfârşitul lunii octombrie, în New York. Având în vedere că nu mai este foarte mult timp până la acest eveniment, în cazul în care zvonurile sunt adevărate, Microsoft va trimite invitaţii foarte curând către membrii presei de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult