Noi unelte pentru gameri, Logitech G9 şi G15

01.08.2007
Noi unelte pentru gameri, Logitech G9 şi G15

Gamerii adevăraţi ştiu cât de important este să ai echipamentul potrivit pentru o partidă în reţea. De la banalul mousepad până la tastatură şi mouse ultimii ani au iniţiat o invazie de hardware dedicat jucătorilor împătimiţi.

Logitech, unul dintre cei mai renumiţi producători de periferice, a lansat azi noi membrii ai seriei G, destinată gamerilor: mouse-ul G9 şi tastatura G15. Dacă tastatura G15 este doar un upgrade, lucrurile se schimbă în cazul lui G9, un mouse nou, care oferă o serie de funcţii interesante. Dacă modificarea din mers a senzitivităţii nu mai este o noutate, valoarea maximă şi minimă este: 3200 dpi, respectiv 200 dpi.

Logitech G9 mouse

Comunicarea cu PC-ul se face prin USB, cu maxim 1000 de raportări pe secundă, viteză necesară în clipa în care mouse-ul se mişcă la senzitivitatea maximă. Revenind la capitolul inovaţie, G9 este primul mouse Logitech cu feţe interschimbabile, momentan fiind disponibile două: Wide-Load (pentru sesiuni îndelungate de joc) şi Precision (aderenţă sporită şi control mai bun al degetelor), pe viitor urmând a fi lansate şi altele.

Logitech G9 Gaming mouse

O funcţie inedită, dar mai puţin folositoare este posibilitatea schimbării culorii LED-ului lui G9. Această setare poate fi salvată în unul din cele 5 profile ce pot fi memorate de G9. Astfel poţi juca cu mouse-ul preferat pe orice calculator, fără a mai fi necesară instalarea programului Logitech SetPoint, ce permite modificarea acestor profile. Greuteatea lui G9 poate fi mărită cu maxim 28 de grame, prin intermediul a patru greutăţi ce poti fi plasate în lăcaşe speciale. Astfel, utilizatorii pot obţine balansul ideal în jocuri.

Preţul sugerat de Logitech la data apariţiei pe piaţă a celor două periferice, în septembrie, este de 99,99 EUR pentru fiecare.

Logitech G15 Keyboard

Urmărește Go4IT.ro pe Google News