Mio a lansat Spirit 7500 LM, GPS-ul cu cel mai performant procesor de până acum

14.05.2015
Mio a lansat Spirit 7500 LM, GPS-ul cu cel mai performant procesor de până acum

Mio Technology şi-a extins oferta de navigatoare GPS cu modelul Mio Spirit 7500 LM, motorizat de procesorul MStar MSB2531 la 800 MHz, ce asigură o planificare a rutelor de două ori mai rapidă în comparaţie cu gama Mio Spirit anterioară. Mai mult, acesta beneficiază de serviciul de actualizare gratuită a hărţilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienţilor să primească până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viaţă a GPS-ului.

Mio Spirit 7500 LM

Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM a primit optimizări pentru îmbunătăţirea viteze de răspuns a interfeţei de navigare, redată pe suprafaţa unui ecran de 5˝ prevăzut cu interfaţă touch.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat în mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria. – „Aşadar, ne-am concentrat pe îmbunătăţirea modului în care GPS-ul ghidează şoferii către destinaţie, dar şi pe experienţa generală de utilizare a navigatorului.”

Actualizări gratuite pe viaţă

Mulţumită serviciului „Lifetime Map Update”, hărţile instalate pe GPS-ul Mio Spirit 7500 LM pot fi actualizate gratuit pe toată durata de funcţionare a acestuia, fără niciun cost suplimentar. „Acest serviciu este în continuare un punct forte pentru utilizatorii finali, care îşi pot actualiza absolut gratuit hărţile instalate pe GPS. În plus, Mio 7500 LM vine cu multe funcţii indisponibile pe sistemele de navigaţie integrate în autoturisme, precum capacitatea de învăţare a stilului de condus al utilizatorului, dar şi folosirea informaţiilor colectate de la alţi şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât şoferii să călătorească mai rapid şi mai eficient”, adaugă Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Rute optimizate

Funcţia „IQ RoutesTM”  optimizează ruta calculată prin folosirea unei baze de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi, astfel încât utilizatorii să ajungă repede la destinaţie, indiferent de oră.   Simultan, funcţia „LearnMe Pro” monitorizează şi reţine stilul de condus al utilizatorului, şoferii beneficiază de rute personalizate şi pot alege între cele mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau economice rute, în funcţie de preferinţe.

La sosire, GPS-ul Mio Spirit 7500 LM afişează automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinaţiei, prin funcţia de „Asistenţă la parcare”. Acesta înregistrează şi coordonatele unde este parcat autoturismul, permiţând şoferilor să identifice rapid vehiculul.

Printre funcţiile suportate de software-ul pentru navigaţie se mai numără cea de asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D, asistenţă vocală (anunţarea numelor străzilor), mod pieton, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate. Şoferii pot testa gratuit timp de trei luni şi opţiunea „Safety Camera Data”, ce semnalizează apropierea de camerele de supraveghere a circulaţiei.

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piaţa din România la preţul recomandat de 589 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult