Apple Watch are probleme cu conectivitatea LTE, confirmate de Apple chiar înaintea livrării primelor comenzi

Apple Watch are probleme cu conectivitatea LTE, confirmate de Apple chiar înaintea livrării primelor comenzi

După ce a atras un număr record de precomenzi din partea fanilor încântaţi de perspectiva desfăşurării apelurilor de voce şi prezenţa accesului permanent la internet folosind reţele LTE, Apple Watch Series 3 pare că va dezamăgi tocmai cu principalul său punct de atracţie.

Semnalată de reprezentanţi ai publicaţiilor care au testat deja noul model Apple Watch Series 3 cu suport LTE, o problemă care ţine de gestionarea conectivităţii la internet riscă să dea mari bătăi de cap utilizatorilor.

Concret, noul Apple Watch dezactivează conexiunea LTE imediat ce este detectată prezenţa unei reţele Wi-Fi nesecurizată, încercând conectarea automată la aceasta. Strategia folosită cu scopul conservării bateriei nu pune probleme atât timp cât acoperirea este bună, iar reţeaua descoperită chiar oferă acces la internet. Însă deplasarea în spaţii deschise, populate de reţele Wi-Fi cu semnal intermitent, face aproape imposibilă conectarea la internet.

Confirmată de Apple, problema ar urma să fie remediată cu o actualizare de firmware, însă reprezentanţii companiei nu au precizat o dată precisă. 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult