Armani prezintă ceasuri cu WatchOS la preţuri nu foarte exagerate

20.07.2018
Armani prezintă ceasuri cu WatchOS la preţuri nu foarte exagerate

Brandurile de lux au tot lansat smartwatch-uri scumpe de-a lungul ultimilor câţiva ani, însă puţine modele au avut cu adevărat succes pe piaţă, adevăraţii fani ai ceasurilor de mână fiind încă pasionaţi de modelele mecanice, fără funcţii avansate. Se pare că Armani a înţeles mesajul şi a dezvăluit noul său model echipat cu WearOS de la Google, care vine la un preţ nu foarte mare, când îl comparăm cu concurenţa din piaţă.

Noul model de ceas Emporio Armani Connected 2018 este un model care nu iese în evidenţă obligatoriu printr-un design sofisticat. Acesta este destul de simplist, oferind un ecran AMOLED rotund cu diametrul de 1,19” pe partea din faţă şi o selecţie diversă de brăţări. Pe laterală găsim o coroană rotativă şi două butoane fizice, însă surprizele sunt păstrate pentru interior.

Avem de a face cu un ceas bazat pe W2100 de la Qualcomm, un chipset lansat în urmă cu mai bine de doi ani, care beneficiazză de senzori de monitorizare a pulsului, GPS şi NFC pentru plăţi Google Pay, cât şi de compatibilitate cu Google Assistant. În China, telefonul va folosi software de la producătorul de ceasuri inteligente Mobvoi precum Tic Health şi Mobvoi Assistant.

Ceasul este rezistent la apă până la 5 atmosfere şi este construit integral din metal la exterior, ecranul fiind protejat de sticlă. Preţul ceasului Armani Connected 2018 variază între 295 şi 395 dolari, în funcţie de modelul ales, diferenţele fiind de culoare şi brăţară. În comparaţie, un Apple Watch porneşte de la 329 dolari pentru o variantă cu carcasă din aluminiu şi brăţară din silicon şi poate ajunge la peste 1.300 de dolari pentru variantele Edition sau Hermes.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult