Vă mai amintiţi de Galaxy Gear? CMRA este o curea pentru Apple Watch cu cameră încorporată

03.11.2016

Vă mai amintiţi de Galaxy Gear, primul ceas inteligent de la Samsung? Acesta avea cameră foto inclusă în curea. Deşi nu se ştie cât de folosită a fost această caracteristică, cineva s-a gândit, în 2016, să lanseze o curea pentru Apple Watch cu cameră încorporată. Probabil că aceasta este o unealtă utilă pentru cei care doresc să filmeze ceva pe ascuns.

 

Cureaua de care vorbim acum, cu numele ciudat CMRA, a fost prezentată de startup-ul israelian Glide, care a devoltat şi o aplicaţie de chat compatibilă cu Apple Watch. CMRA seamănă cu unele dintre curelele sport oferite de Apple, dar include o cameră cu senzor de 2 MP. Modulul are nevoie de propria baterie, iar în cutie Glide oferă un dispozitiv de încărcare care alimentează atât ceasul, cât şi acumulatorul din curea.

 

 

Potrivit lui Ari Roisman, şeful Glide, camera poate fi folosită pentru a fotografia ceva rapid atunci când telefonul este în buzunar. Sau, am adăuga noi, pentru clipuri cu camera ascunsă.

 

 

Livrările CMRA vor începe anul viitor, iar preţul de retail va fi de 250 de dolari. Cei care precomandă acum cureaua beneficiază de un preţ promoţional de 150 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult