ZenWatch 3 ar putea fi lansat cu display rotund

11.08.2016
ZenWatch 3 ar putea fi lansat cu display rotund

ASUS a lansat până în prezent două generaţii de smartwatch-uri din gama Zen, însă ambele au folosit display-uri pătrate. Întrucât mulţi producători mari de dispozitive mobile precum Samsung, Motorola sau LG s-au bucurat de un succes mai mare cu variantele care dispuneau de display rotund, se pare că cel de-al treilea ZenWatch va aborda un format similar. Momentan avem foarte puţine informaţii despre acestea, însă semnele sugerează că urmează un anunţ în viitorul apropiat.

Informaţiile vin din partea FCC, comisia de aprobare a dispozitivelor mobile din Statele Unite, care a publicat o imagine descriptivă cu spatele unui nou dispozitiv numit ZenWatch 3, care include şi câteva detalii despre hardware-ul intern şi extern al acestuia. În primul rând, forma circulară a spatelui sugerează că este vorba despre un ceas cu display rotund. Faptul că poate fi alimentat de la un adaptro de 10W care oferă 5V şi 2A sugerează că este vorba despre încărcare printr-un cablu USB şi nu încărcare inductivă sau prin contacte magnetice. De asemenea, textul „customized keys” sugerează că acesta va beneficia şi de butoane pe una dintre laterale.

Conform FCC, ZenWatch 3 va fi echipat cu Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), va include în pachet un încărcător şi va veni într-o variantă de culoare neagră, realizată din oţel inoxidabil. Având în vedere că următorul târg important de tehnologie este IFA 2016 de la Berlin, este posibil să vedem noul ceas de la ASUS chiar în luna septembrie.

Tot la IFA sunt aşteptate şi noi versiuni de ceasuri inteligente de la Samsung, Motorola şi LG.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult