Un angajat al Twitter i-a dezactivat contul lui Donald Trump în ultima lui zi de lucru în companie

03.11.2017
Un angajat al Twitter i-a dezactivat contul lui Donald Trump în ultima lui zi de lucru în companie

Contul de Twitter al preşedintelui american Donald Trump a fost „dezactivat accidental”, vineri, timp de 11 minute, din cauza unei erori umane, a anunţat compania, relatează site-ul BBC News.

„Am descoperit că acest lucru a fost făcut de către un angajat responsabil cu asistenţa pentru clienţi Twitter, în ultima zi de lucru a angajatului. Desfăşurăm o anchetă internă completă şi luăm măsuri pentru a evita repetarea acestei întâmplări”, potrivit unui comunicat al companiei Twitter.

Casa Albă nu a dorit să comenteze acest incident. Imediat după ce pagina a redevenit activă, primul mesaj transmis de către Trump a fost despre planul de reduceri fiscale al Partidului Republican.

Încă din martie 2009, Donald Trump transmite prin intermediul contului „@realdonaldtrump” mesaje aproape zilnic. Activitatea preşedintelui american pe Twitter este urmărită de peste 41,7 milioane de utilizatori.

Trump a folosit în mod activ reţeaua de socializare pentru a-şi promova politicile şi pentru a-şi ataca adversarii politici, în special pe durata campaniei electorale pentru prezidenţialele din 2016, dar şi după preluarea mandatului în luna ianuarie.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult