Află horoscopul zilnic de pe telefon, în limba română

Află horoscopul zilnic de pe telefon, în limba română

Află horoscopul zilnic de la profesionişti din domeniul astrologiei – nu din ziarele gratuite de la metrou şi nici din tabloide, ci direct de pe telefon. Dezvoltatorii din România au conceput mai multe aplicaţii dedicate platformelor mobile, cea mai vizată fiind desigur Android. În cele ce urmează, vă propunem câteva aplicaţii de horoscop, prin conţinutul furnizat şi interfaţa plăcută, merită încercate.

Horoscop pe telefon

eAstrolog Mobile (Android OS, aplicaţie gratuită)

Este aplicaţia oficială a site-ului eAstrolog, primul site de astrologie din România şi totodată site-ul la care îşi aduc aportul zilnic astrologi de meserie.

Interfaţa simplă şi prietenoasă permite citirea horoscopului zilnic pe baza datei de naştere furnizate de utilizator.

Horoscopul zilei curente este disponibil de la ora 1 dimineaţa şi se încarcă automat la prima deschidere a aplicaţiei după ora respectivă. Informaţiile pot fi împărtăşite prin Bluetooth, pe e-mail, trimise prin SMS sau publicate pe Facebook.

Aplicaţia este complet gratuită şi nu include reclame.

Horoscop (Android OS, aplicaţie gratuită)

Aplicaţia “Horoscop” preia informaţiile de pe site-ul acvaria.com şi le afişează într-o pagină text simplă, fără briz-brizuri.

Horoscopul zilnic specific unei zodii poate fi trimis pe e-mailurile prietenilor.

Horoscop zilnic (iOS, 3.99$)

Utilizatorii de gadgeturi Apple cu sistem iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) au la dispoziţie această aplicaţie contra-cost, în limba română. Lansat la începutul acestui an în App Store, “Horoscop zilnic” se remarcă printr-o interfaţă simplă şi la obiect. Din păcate, nu se specifică sursa conţinutului, nu ştim dacă în spatele “previziunilor” stau astrologi sau simpli “textieri”.

Eva Horoscop (aplicaţie gratuită, Symbian)

Horoscop şi bioritm zilnic pentru toate zodiile. Posesorii de telefoane Symbian au la dispoziţie această aplicaţie gratuită, prin intermediul ajutorul căreia pot afla horoscopul zilnic.

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de aplicaţiile în limba română, puteţi apela desigur la alternative în limba engleză, mult mai bine cotate cel puţin din punct de vedere al popularităţii. Câteva recomandări:

  • Daily Horoscope (Android);
  • Horoscope (Android);
  • HoroscopeOne (iOS);
  • Horoscopes and Tarot (Windows Phone).
Urmărește Go4IT.ro pe Google News