Descarca clipuri de pe YouTube cu un singur click

Dacă eşti utilizator de Firefox, în ciuda fanilor Internet Explorer invidioşi pe atenţia acordată pe bună dreptate browser-ului de la Mozilla, viaţa online e mai simplă. Lucrurile sunt simplificate iar cu ajutorul extensiilor poţi realiza task-uri pe care în mod normal nu le puteai îndeplini sau le îndeplineai într-o manieră mult mai complicată. De exemplu, descărcarea clipurilor video de pe site-uri precum YouTube.

Cu extensia potrivită, utilizatorii de Firefox pot descărca filmele de pe YouTube cât se poate de simplu: dând doar un singur click. Există mai multe extensii care promit descărcarea filmelor de pe acest gen de site-uri, însă una dintre ele reuşeşte să facă o treabă mai bună decât celelalte şi să simplifice la maxim misiunea utilizatorului.

DownloadHelper

DownloadHelper este numele extensiei de care ai nevoie dacă te pasionează descărcarea filmelor de pe site-uri gen YouTube. Tot ce trebuie să faci este să o instalezi ca pe orice extensie de Firefox, cu restartarea de rigoare a browser-ului. Site-ul oficial al acestei extensii este http://www.downloadhelper.net. Alternativ o poţi instala de pe pagina de extensii a Mozilla.

DownloadHelper

Odată instalată extensia, când vei intra pe orice pagină YouTube, în stânga titlului vă fi afişat simbolul cu trei cercuri colorate, caracteristic extensiei DownloadHelper. Pentru a descăca pe calculatorul propriu filmul din pagina respectivă este suficient să dai un singur click pe simbolul cu pricina. Atât de simplu.

DownloadHelper poate descăca clipuri respectiv secvenţe audio şi de pe alte site-uri de acest gen, însă nu la fel de simplu ca de pe YouTube. Lista de site-uri cu care DownloadHelper a fost testat include câteva sute de nume.

DownloadHelper

Extensia oferă şi un set cuprinzător de opţiuni. Una dintre acestea este posibilitatea de a stoca conţinutul descărcat (audio sau video) pe un server online, pentru a putea fi accesat şi de pe alte calculatoare sau telefoane mobile conectate la Internet. Această facilitate este posibilă cu ajutorul altui serviciu, numit MP3tunes.

DownloadHelper

Descărcarea conţinutului unor site-uri precum YouTube poate fi considerată o încălcare a condiţiilor site-ului respectiv. Utilizatorii trebuie să fie conştienţi de acest aspect înainte de toate.

Poţi instala extensia DownloadHelper şi de pe go4it.ro, folosind acest link.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat