Facebook renunţă la aplicaţia Notify pentru iOS

03.06.2016
Facebook renunţă la aplicaţia Notify pentru iOS

Lansată în urmă cu doar câteva luni, aplicaţia Facebook Notify aducea pe dispozitivele iOS opţiuni avansate pentru gestionarea notificărilor primite din cadrul reţelei de socializare.

Cu doar 63.000 download-uri, aplicaţia a trecut pe sub radarul celor mai multor utilizatori Facebook, administratorii reţelei de socializare decizând să o retragă definitiv din magazinul App Store, dar nu înainte de a pregăti o alternativă.

Vestea renunţării la aplicaţia Notify este în fapt una bună, pentru că funcţiile acesteia urmează să fie integrate cu aplicaţia Facebook principală şi clientul Messenger, oferind utilizatorilor de tablete şi telefoane Apple flexibilitate crescută în alegerea mesajelor de notificare pe care doresc să le primească.

Vezi şi Aplicaţia care-ţi permite să spionezi prietenii de pe Facebook, aflându-le rutinele zilnice

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult