Facebook testează noi caracteristici pentru aplicaţia Messenger

12.02.2016
Facebook testează noi caracteristici pentru aplicaţia Messenger

În viitorul apropiat, aplicaţia Facebook Messenger ar putea beneficia de câteva noi caracteristici, printre care se numără integrarea SMS şi suportul pentru mai mute conturi. Aceste funcţii sunt deja testate pe un număr de utilizatori, potrivit oficialilor companiei.

Messenger a beneficiat în trecut de integrare pentru SMS, dar această caracteristică a fost retrasă deoarece nu a prins la utilizatori.

Din capturile de ecran publicate pe internet se observă că mesajele din secţiunea SMS sunt colorate diferit (violet) faţă de cele din aplicaţie (albastru).

După cum se observă, suportul pentru SMS poate fi activat sau dezactivat din setări.

În ceea ce priveşte suportul pentru mai multe conturi, acesta este util în special pe tablete, dispozitive care sunt folosite deseori de mai multe persoane, de exemplu într-o familie, sau de către utilizatorii care au două conturi, unul personal şi altul profesional.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult