Google pregăteşte o nouă versiune a meniului de apelare pentru Android

Google pregăteşte o nouă versiune a meniului de apelare pentru Android

Versiunea Android 4.4.3 vine cu un ecran de apelare remodelat, surprins pentru prima dată într-o captură de ecran

Noul design înlocuieşte lista de contacte tradiţională cu un set de miniaturi dreptunghiulare, organizate alfabetic şi diferenţiate prin culoarea de fundal. Alternativ, blocul colorat poate fi substituit cu poza de profil asociată contactului respectiv, dacă o astfel de imagine poate fi extrasă din reţele de socializare sau a fost adăugată manual de utilizator.

Caseta pentru căutare este prezentă în partea de sus a ecranului, iar jos găsi o bară de activităţi colorată albastru, cu acces la meniul de apelare manuală, lista de apeluri şi opţiuni de configurare.

Aparent, meniul de apelare surprins într-o captură de ecran preluată de pe un telefon Nexus 5 se află încă în fază de testare, urmând să fie inclus cu una din versiunile viitoare ale platformei Android. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult