Samsung va încerca să rezolve problema ecranelor de pe Galaxy S8 cu tentă roşie printr-o actualizare software

21.04.2017
Samsung va încerca să rezolve problema ecranelor de pe Galaxy S8 cu tentă roşie printr-o actualizare software

Mai mulţi utilizatori de Galaxy S8 şi Galaxy S8+ s-au plâns că pe ecranele smartphone-urilor a apărut o tentă roşie. Samsung ştie de această problemă şi va încerca să o remedieze printr-o actualizare software care va fi lansată săptămâna viitoare.

 

Utilizatorii nu au reuşit să elimine tenta nici după ce au ajustat setările display-ului, aşa cum a sugerat Samsung, care a transmis iniţial că nu este vorba de un defect de fabricaţie.

Dacă problema este una hardware, aşa cum au susţinut unii specialişti, update-ul nu o va rezolva. Pe de altă parte, un reprezentant al Samsung a spus că este vorba de o chestiune care ţine de calibrarea culorilor.

 

Mai mult, potrivit unor surse ale Korea Herald, actualizarea Samsung nu va elimina problema, ci mai degrabă o va ameliora, reducând semnificativ tenta roşie.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult