WhatsApp va permite în curând transferul de documente

02.03.2016
WhatsApp va permite în curând transferul de documente
WhatsApp oferă de multă vreme posibilitatea de a transfera direct diferite tipuri de fişiere, precum audio, video sau imagini. Dar din meniu lipseau documentele.
 
În următoarea actualizare, aplicaţia va permite şi transferul direct de documente. Se pare că într-o primă fază singurul format suportat va fi PDF, urmând ca ulterior să fie adăugate şi altele. 
 
 
Actualizarea ar trebui să fie disponibilă în scurt timp în magazinele virtuale Google Play şi App Store. 
 
Pe lângă suportul pentru documente, noua versiune aduce un nou design pentru secţiunea în care sunt accesate imaginile şi clipurile video şi noi opţiuni pentru imaginile de fundal (vor fi disponibile şi în culori solide). 
 
Pentru utilizatorii de Android care doresc să experimenteze cele mai noi caracteristici WhatsApp înainte ca acestea să fie disponibile în versiunea publică a aplicaţiei, s-a lansat WhatsApp Beta, care poate fi instalată direct din Google Play.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult