A doua generaţie a tabletei Nexus 10 – cine o produce şi când se lansează

18.11.2013
A doua generaţie a tabletei Nexus 10 - cine o produce şi când se lansează

După lansarea unui succesor foarte reuşit pentru tableta Nexus 7, iată că vine rândul şi mai puţin popularei Nexus 10 să treacă la o nouă generaţie, sperăm mai bine realizată decât prima.

Potrivit zvonurilor, Google a renunţat la colaborarea cu Samsung pentru a realiza a doua versiune a tabletei Nexus  10 în fabricile partenerului LG. Ilustrată cu o imagine de prezentare neoficială, tableta cunoscută deocamdată sub numele de cod LG-V510 încadrează ecranul cu o ramă mai îngustă decât precedenta, lăsând totodată loc pentru ceea ce pare a fi un difuzor frontal. Aceeaşi sursă dezvăluie şi că tableta va fi lansată sub numele LG Nexus 10 în data de 22 noiembrie, în versiune de culoare albă şi neagră.

Cum ar putea arăta tabletele Nexus 10 din a doua generaţie

În variantă cu suport LTE, noua tabletă Nexus 10 este promisă la preţul de aproximativ 360 euro. Desigur, modelul WiFi este mai ieftin decât atât, însă valoarea exactă nu este cunoscută momentan.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult