Allview lansează tableta Viva i10G, cu procesor Intel Atom şi conexiune 3G

02.07.2014
Allview lansează tableta Viva i10G, cu procesor Intel Atom şi conexiune 3G

Allview Viva i10G pune la dispoziţie ecran IPS de 9.7”, cu rezoluţie 2048×1536 şi rată de aspect 4:3, animat cu ajutorul unei configuraţii cu 2GB memorie RAM şi CPU quad-core la 1.83GHz.

Mai precis, avem de-a face cu cip-ul Atom Z3735D, produs folosind litografie pe 22nm. Însă piesa de rezistenţă este ecranul cu densitate de afişare similară tabletelor Apple din seria iPad 3, promiţând rezultate bune la capitolul claritate. Rămâne de văzut cum se prezintă ecranul IPS din punct de vedere al paletei de culori şi contrastul oferit, tableta Allview fiind încadrată la un nivel de preţ accesibil.

Tableta este livrată cu ediţia Android 4.2 Jelly Bean, având preinstalată aplicaţia Sygic pentru navigare GPS, disponibilă pentru testare gratuită timp de 30 zile.

Allview Viva i10G

Allview Viva i10G dispune de 16GB memorie internă, extensibilă cu până la 64 GB dacă folosim slot-ul pentru card microSD. Pe lângă receptor GPS, conectivitate Bluetooth 4.0 şi WiFi N, amatorii de călătorii vor aprecia şi modulul 3G HSPA+ integrat, util pentru sesiuni de internet mobil.

Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 5MP şi cameră frontală de 2MP, ambele cu funcţie de filmare HD

Allview Viva i10G

Tableta în greutate de 589 grame şi 9.25 mm grosime include acumulator de Li-polymer de 8000 mAh, dimensionat pentru 6 ore timp de utilizare continuă sau 200 ore funcţionare în regim stand-by.

Noua tabletă Allview Viva i10G va fi disponibilă din această lună în oferta magazinelor din ţara noastră, la preţul recomandat de 999 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult