Archos lansează o tabletă şi un smartphone cu sistem Windows Phone, ambele cu preţuri atractive

27.08.2014
Archos lansează o tabletă şi un smartphone cu sistem Windows Phone, ambele cu preţuri atractive

Cu o săptămână rămasă până la startul expoziţiei IFA 2014, producătorul Archos a anunţat un nou smartphone cu Windows Phone, respectiv tabletă cu sistem Windows 8.1, ambele urmând să fie disponibile la preţuri foarte atractive.

Prezentat drept un smartphone „puternic şi accesibil”, Archos 40 Cesium pune la dispoziţie ecran de 4″ şi chipset Snapdragon 200 cu CPU quad-core. Telefonul cu preţ de 99 euro rulează sistemul Windows Phone 8.1 şi este oferit în 3 variante de culoare: albastru, galben şi negru.

Archos 40 Cesium

Archos 80 Cesium este o tabletă sistem Windows 8.1, disponibilă contra sumei de 139 euro. Pentru preţul plătit ne alegem cu un ecran IPS HD de 8″ şi configuraţie cu procesor Intel quad-core, care permite folosirea de aplicaţii pentru PC.

Archos 80 Cesium

Din păcate producătorul nu a dezvăluit toate detaliile configuraţiei, aspecte cum ar fi cantitatea de memorie RAM şi spaţiul de stocare instalat fiind aparent neglijate. Însă mai multe detalii am putea afla săptămâna viitoare, Archos urmând să prezinte oferta de tablete şi smartphone în cadrul expoziţiei găzduite la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult