Huawei Mediapad 7 Vogue, tabletă Android cu ecran de 7″ şi telefonie pentru sectorul de buget

Huawei Mediapad 7 Vogue, tabletă Android cu ecran de 7

Dacă ar trebui să alegem două tendinţe importante ale pieţei tabletelor din prima jumătate a acestui an, acestea ar fi dimensiunea de 7” a ecranului şi implementarea serviciilor de telefonie. Huawei a decis să se conformeze şi ea acestora două, anunţând completarea gamei sale de tablete Mediapad cu modelul 7 Vogue.

Un produs destinat segmentului inferior al pieţei, Mediapad 7 Vogue va fi disponibilă atât în versiune Wi-Fi cât şi 3G, ultima urmând să beneficieze şi de suport pentru voce. Bazată pe platforma hardware HiSilicon K3V2, care include un procesor ARM-Cortex A9 în configuraţie quad-core tactat la 1,2 GHz şi un nucleu grafic Vivante GC4000, tableta mai oferă o memorie RAM cu o capacitate de 1 GB si o stocare internă de 8 GB.

Având o diagonală de 7”, ecranul IPS oferă o neimpresionantă rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, economiile făcute pentru obţinerea unui preţ final cât mai mic reflectându-se şi în specificaţiile camerelor foto: 3, respectiv 0,3 MP. Lista specificaţiilor mai include modul GPS, slot Micro SD, slot Micro USB cu suport OTG şi nelipsitul sistem de operare Android 4.1

Carcasa fabricată din aluminiu are o grosime de 9,5 milimetri şi o greutate de numai 335 de grame, aceasta ascunzând o baterie cu o capacitate de 4100 mAh. Disponibilă în versiuni pe alb sau pe negru, Huawei Mediapad 7 Vogue va fi lansata în China în cursul acestei luni, aceasta urmând să devină ulterior disponibilă şi pe celelalte pieţe tradiţionale ale companiei. Preţul este momentan necunoscut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News