Acer prezintă Liquid E3, un nou competitor pentru modelul Moto G de la Motorola

Acer prezintă Liquid E3, un nou competitor pentru modelul Moto G de la Motorola

Cu preţ fixat la 199 euro, Acer Liquid E3 intră în competiţie directă cu Motorola Moto G de 160 euro, în timp ce varianta accesibilă Liquid Z4 cu preţ 99 euro atacă gama smartphone entry-level.

Pentru suma cerută, Liquid E3 oferă ecran IPS de 4.7 inch cu rezoluţie 720p, 1GB memorie RAM şi procesor quad-core la 1.2GHz. Configuraţia mai include o cameră foto de 13MP şi cameră frontală de 2MP pentru apeluri video, respectiv 4GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune. Spre comparaţie, rivalul Moto G oferă 8 GB memorie internă dar nu şi slot pentru card de memorie.

Acer Liquid E3

Varianta entry-level Liquid Z4 pune la bătaie un procesor dual-core la 1.3GHz, cameră foto cu rezoluţie 5MP şi lentile cu deschidere f/2.4, respectiv slot microSD şi 4GB memorie internă .

Ambele modele vor fi lansate pentru piaţa europeană în cursul lunii aprilie şi livrate cu sistemul de operare Android 4.2.2.

Acer Liquid Z4

Cel puţin pentru modelul Liquid E3, Acer promite că va oferi actualizare la versiunea Android 4.4 KitKat după jumătatea acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult