Acer prezintă phablet-ul Iconia Talk S şi noua serie Liquid Z6

05.09.2016
Acer prezintă phablet-ul Iconia Talk S şi noua serie Liquid Z6

Acer a lansat o nouă gamă de dispozitive mobile Android, elegante şi accesibile. Iconia Talk S este o gamă de phablet-uri 4G LTE care asigură flexibilitate în comunicare, iar seria Z6 Liquid vizează partea de divertisment, oferind ecran IPS HD cu scut de protecţie 2,5D cu margini curbate.

Acer Iconia Talk S

Acer Iconia Talk S îmbină o tabletă 4G LTE şi un telefon într-un singur device. Design-ul său dual-SIM suportă două conturi (numere de telefon), are procesor quad-core şi rulează  Android 6.0 Marshmallow. Modul inteligent de gestionare a energiei asigură o autonomie de până la 9 ore.

Acer Iconia Talk S are ecran HD (1280 x 720) şi finisaj anti-alunecare, respectiv camera foto de 13MP.

Dispozitivul este livrat cu suita de aplicaţii Acer Iconia, (EZ Snap, EZ Wake şi EZ Utilities), precum şi pachetele Microsoft Office Suite şi Google Mobile Services.

Liquid Z6 Series

Acer a dezvoltat seriile de smartphone-uri Liquid Z6 şi Z6 Plus pentru cei care îşi doresc productivitate în deplasări. Dispozitivele au design minimalist, fiind subţiri şi compacte, cu ecrane IPS Full HD de 5”, respectiv 5,5”, protejate cu scut din sticlă 2.5D. În plus, Liquid Z6 Plus are carcasă cu finisaje premium din metal. Ambele modele rulează Android 6.0.

Smartphone-ul Liquid Z6 are o cameră principală de 8MP, iar Liquid Z6 Plus are atât o cameră principală de 13MP, cât şi o cameră secundară frontală de 5MP.

Liquid Z6 are procesor quad-core, în timp ce Liquid Z6 Plus procesor octa-core. Liquid Z6 Plus oferă, de asemenea, autentificare biometrică, cu ajutorul unui senzor de amprentă digitală pentru siguranţă sporită şi un acces mai rapid.

Preţuri şi disponibilitate

Iconia Talk S va fi disponibil în  EMEA, din septembrie, la un preţ începând de la 169 de euro, iar Liquid Z6 din noiembrie, la 119 euro.

Liquid Z6 Plus va fi disponibil în EMEA din decembrie, începând de la 249 de euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult