Allview lansează X4 Soul Lite, un smartphone accesibil prevăzut cu sistem dual camera

13.06.2017
Allview lansează X4 Soul Lite, un smartphone accesibil prevăzut cu sistem dual camera

Varianta Lite a seriei X4 Soul, noul smartphone păstrează în centrul atenţiei camera foto duală, ce are la bază tehnologia Altek, compania care a dezvoltat în premieră modulul de cameră cu dublă lentilă.

În urmă cu câţiva ani, Altek crea acest sistem cu lentile-pereche, pe care astăzi îl găsim îmbunătăţit pe smartphone-urile care atrag pasionaţii de fotografie. Practic, poti reface focusul în timp real, înainte de fotografiere sau după ce imaginea a fost capturată, fără a pierde niciun detaliu al compoziţiei initiale. O singură imagine se poate transforma oricând într-o multitudine de fotografii, lăsând calea deschisă spre un infinit de posibilităţi”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

X4 Soul Lite pune la dispoziţie o cameră de 13MP prevăzută cu lentile f/2.0, asistată cu o a doua cameră responsabilă cu preluarea detaliilor legate de profunzimea câmpului vizual, informaţii care servesc la crearea efectului de blur specific aparatelor foto DSLR. Camera frontală de 8MP, f/2.0, este prevăzută cu led flash dual tone, pentru a surprinde culori cât mai naturale.

Ecranul de 5.5” foloseşte un panou LTPS cu rezoluţie Full HD.

O altă caracteristică a smartphone-ului X4 Soul Lite este soluţia FastPass, dezvoltată împreună cu Google şi MediaTek pentru a oferi utilizatorilor un sistem stabil şi flexibil pentru alegerea aplicaţiilor.

X4 Soul Lite dispune de procesor octa-core şi este oferit în două versiuni, echipate cu 3GB RAM şi 16GB spaţiul de stocare, sau 4GB RAM şi 32GB memorie. Ambele sunt livrate cu versiunea Android 7.0, Nougat.

X4 Soul Lite oferă conectivitate 4G Cat6, cu viteze de download de 300Mbps, duble în comparaţie cu 4G Cat4. Conectivitatea se realizează în ambele standarde, FDD şi TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

Carcasa de 7mm grosime adăposteşte un acumulator de 3000 mAh.

Allview X4 Soul Lite este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 1199 lei (varianta 3GB) şi 1349 lei (varianta 4GB). Livrările vor începe din 26 iunie. Clienţii care vor achiziţiona smartphone-ul în perioada de precomandă vor beneficia de un voucher în valoare de 200 de lei

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult