Allview lansează X4 Xtreme, noul vârf de gamă al companiei

20.06.2017
Allview lansează X4 Xtreme, noul vârf de gamă al companiei

Allview a dezvăluit noul flagship al seriei Soul, X4 Xtreme – un smartphone puternic motorizat de chipsetul MediaTek Helio P25.

Noul vârf al gamei Soul este expresia trăsăturilor care definesc tinereţea: putere, energie şi frumuseţe. Puterea se conturează graţie procesorului, helio P25, care oferă cel mai eficient raport performanţe/consum în rândul chipset-urilor MediaTek. La capitolul energie, două circuite integrate asigură încărcarea ultrarapidă a acumulatorului, astfel că doar 10 minute de conectare la priză sunt suficiente pentru 4 ore de utilizare medie. Dacă adăugăm şi selfie-urile spectaculoase surprinse de camera frontală de 20MP, avem imaginea completă a atuurilor care fac din X4 Xtreme un smartphone cuceritor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview X4 Xtreme include un acumulator de 4550 mAh care promite peste 1500 de minute de convorbire sau până la 379 de ore în stand-by. Potrivit companiei, o încărcare completă a smartphone-ului X4 Xtreme oferă până la 22 ore timp de redare video, 39 de ore de muzică sau vizionarea 32.290 de fotografii.

Procesorul Helio P25 cu frecvenţa de până la 2,5GHz obţine performanţe cu până la 20% mai bune, în comparatie cu predecesorul său integrat pe flagship-ul seriei precedente, X3 Soul PRO.  

Memoria RAM de 4GB, de tip DDR4 reduce consumul de energie în comparaţie cu memoria de tip DDR3 şi îmbunătăţeşte performanţele resimţite. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă ataşând un card microSD de până la 256GB, folosind telefonul mobil în regim single SIM.

Camera frontală de 20MP, cu deschidere a diafragmei f/2.0 promite selfie-uri luminoase chiar şi atunci când lumina lasă de dorit. Senzorul de imagine cu tehnologie PureCel Plus aduce sensibilitate sporită şi zgomot scăzut în imagine, capturând de până la 4 ori mai multă lumină decât în mod obişnuit. Cu ajutorul tehnologiei de recunoaştere facială şi a algoritmilor Bokeh, camera frontală poate blura fundalul portretelor pentru a evidenţia personajul principal, oferind un efect asemănător camerelor DSLR.

Camera foto principală, de tip duală, este alcătuită din senzori de 13MP şi 5MP. Camera de 13MP, cu 5 lentile şi apertura f/2.0, are la bază un senzor CMOS cu tehnologie Exmor RS pentru viteză mai mare şi sensibilitate sporită în condiţii de lumină scăzută. 

Ecranul de 6” cu rezoluţie Full HD foloseşte un panou IPS  oferind luminozitate crescută şi unghiuri largi de vizualizare de 178°. Experienţa multimedia este întregită prin sistemul stereo şi tehnologia de procesare oferită de Waves Audio.

Carcasa lui Allview 4 Xtreme este realizată din magneziu, spatele metalic conferind rezistenţă terminalului, în timp ce panoul de sticlă 2.5D aduce un plus de eleganţă. X4 Xtreme este prevăzut cu senzor de amprentă ce îi asigură deblocarea în doar 0,2 secunde.

X4 Xtreme este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă la preţul de 1899 lei, iar livrările vor începe din 11 iulie. În perioada de precomandă, clienţii care achiziţionează smartphone-ul X4 Xtreme beneficiază de un voucher de 300 de lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult