iPhone Next-Gen – mai mare şi cu patru versiuni de culoare?

31.05.2012
iPhone Next-Gen - mai mare şi cu patru versiuni de culoare?

Au apărut noi imagini cu ceea ce pare a fi carcasa pregătită de Apple pentru viitoarea generaţie iPhone.

Aşa ar putea arăta carcasa următorului iPhone

În imagini putem vedea două carcase goale, în variată neagră şi alb-argintiu, pregătite pentru o versiune iPhone considerabil mai mare decât actualul iPhone 4S.

iPhone Next-Gen - văzut din spate

Din punct de vedere constructiv, carcasele păstrează liniile de design cu care am fost obişnuiţi până acum, dar cu adaptări pentru acomodarea unui ecran mai mare. În imagini poate fi observată şi noua versiune compactă a conectorului pentru staţie de andocare, încadrată între două grilaje ce par a fi dimensionate pentru difuzoare mai mari. Tot în partea de jos se află şi conectorul pentru căşti.

iPhone Next-Gen - interiorul carcasei

Potrivit surselor, deocamdată două la număr, în afara exemplarelor prezentate mai sunt produse carcase pentru încă două variante de culoare, rezultând astfel nu mai puţin de patru versiuni iPhone de culori diferite. Din păcate încă nu s-a aflat ce paletă de culori a ales Apple pentru noile variante de carcasă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult