Apple ar putea livra iOS 12 şi pentru telefoanele iPhone 5S

23.04.2018
Apple ar putea livra iOS 12 şi pentru telefoanele iPhone 5S

Chiar dacă Apple fixează un „termen de expirare” pentru toate dispozitivele comercializate, atingând atât latura software cât şi cea hardware, compania este recunoscută pentru ritmul constant de livrare a actualizărilor firmware, pregătite atât timp cât partea de hardware poate ţine pasul cu inovaţiile.

Oficial, iOS 11 este ultima actualizare majoră disponibilă şi pentru telefoanele iPhone 5S. Neoficial, Apple pare că lucrează şi la actualizarea iOS12, indicii descoperite în codul sursă WebKit (folosind de browserul Safari) arătând compatibilitate între iOS 12 şi telefoanele iPhone 5S.

Este posibil ca Apple să fi adus actualizarea iOS 12 pentru iPhone 5S la fază de testare, rămânând de văzut dacă performanţele oferite de primul model iPhone echipat cu procesor pe 64 biţi mai pot fi optimizate pentru noul software.

Includerea modelului iPhone 5S pe lista dispozitivelor care primesc actualizare la iOS 12 readuce în actualitate şi speculaţii mai vechi, cum că Apple a concentrat eforturile mai mult pe optimizarea performanţelor şi aplicarea de bug fix-uri, corectând de fapt problemele actualei versiuni iOS 11 .

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult