Apple nu lansează iPhone 8 anul viitor

09.12.2016
Apple nu lansează iPhone 8 anul viitor

iPhone 8, aşteptat cu un design complet nou şi o multitudine de tehnologii revoluţionare, ar putea să întârzie, unele dintre inovaţiile rezervate acestuia nefiind încă gata pentru producţia de serie.

Apple iPhone 8 - design concept

Potrivit informaţiilor obţinute din rândul furnizorilor Apple din Taiwan, următoarea serie iPhone va purta numele iPhone 7s şi iPhone 7 Plus, fiind nimic altceva decât o versiune cosmetizată a modelului actual.

Pe lista îmbunătăţirilor atribuite modelului iPhone 8 avem trecerea de la ecran LCD la tehnologie OLED, eliminarea tastei Home şi mutarea senzorului biometric sub ecran, design în carcasă integral din sticlă şi funcţie de încărcare wireless. Însă potrivit furnizorilor de componente din Taiwan, niciuna din schimbările promise nu se regăsesc la modelul iPhone 7s.

Aparent, singura îmbunătăţire notabilă este un upgrade pregătit chipsetului Apple A10. Realizat folosind un proces de fabricaţie mai fin, noul chipset A11 ar trebui să ofere autonomie mai bună a bateriei şi performanţe crescute.

În rest, puţinele informaţii despre modelul iPhone 7s nu arată schimbări importate, lăsând celor care nu au fost impresionaţi de modelul lansat anul acesta la fel de puţine motive pentru un viitor upgrade.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult