Cât vor costa Huawei P20 şi P20 Pro în Europa şi în ce configuraţii vor fi disponibile

Cât vor costa Huawei P20 şi P20 Pro în Europa şi în ce configuraţii vor fi disponibile

Huawei P20 este următorul smartphone important din 2018, iar toate privirile sunt îndreptate către producătorul chinez, în încercarea de a afla cât mai multe informaţii înainte de lansarea oficială. Deja au fost scurse informaţii pe internet referitoare la preţul telefonului în variantele standard, Lite şi Pro, însă acum avem o a doua confirmare a informaţiilor, alături de configuraţiile în care acestea vor fi disponibile în Europa.

Acelaşi Roland Quandt, editor la WinFuture şi „leaker” profesionist, care a publicat o listă de preţuri pentru noile modele P20 în Europa, revine cu o nouă listă actualizată, doar pentru P20 şi P20 Pro, însă. Se pare că pe continentul nostru, cele două modele vor veni fiecare în câte o singură variantă, alte regiuni putând beneficia de mai multe configuraţii hardware, sau configuraţii diferite, adaptate cerinţelor pieţei.

P20 în variantă standard va beneficia de un ecran cu diagonală de 5,8”, acesta putând fi apropiat în dimensiuni de Galaxy S8/S9 şi de iPhone X, toate cele trei modele concurente oferind display-uri similare în dimensiuni. Acest model va fi configurat în Europa cu 4 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare, toate acestea urmând a fi listate la preţul de 679 euro, acelaşi preţ pe care l-am auzit şi în trecut şi cu aproximativ 80 euro mai mare decât preţul lui Huawei P10.

Cei care vor dori sistemul triple camera de pe P20 Pro vor trebui însă să scoată din buzunar un preţ echivalent cu cel al concurenţilor de pe piaţa high-end. Pentru 899 euro, Huawei va livra un smartphone cu ecran de 6.1”, 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare. Aceasta este prima dată când aflăm informaţii despre P20 Pro cu ecran mai mare decât cel al variantei standard, însă acest lucru era de aşteptat, întrucât Huawei a lansat modele „Plus” în trecut.

Noile imagini demonstrează diferenţa de dimensiune între P20 şi P20 Pro şi evidenţiază din nou „bretonul” din partea de sus a display-urilor. Evenimentul de prezentare va avea loc pe 27 martie la Paris.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult