Clone de iPhone 5S sau viitoarea versiune accesibilă a iPhone-ului?

11.02.2013
Clone de iPhone 5S sau viitoarea versiune accesibilă a iPhone-ului?

UPDATE: Imaginile de mai jos sunt ale unor clone de iPhone 5. Cei care au avut la dispoziţie o fotografie mai bună a componentelor din telefon au observat prezenţa unui slot pentru carduri microSD şi un conector microUSB.

Cu toţii ştim că telefoanele mobile semnate Apple sunt construite în China. Imaginile spion din fabricile de asamblare nu ar fi o surpriză dacă n-am şti că Apple are o politică foarte strictă în legătură cu aceste scurgeri de informaţie. O serie de astfel de imagini cu iPhone 5S şi-au făcut apariţia pe Internet şi veridicitatea lor este foarte contestată. Ştim că telefonul va fi anunţat în această vară, însă nu avem prea multe informaţii despre el. Sunt voci care susţin că Apple ar putea lansa o versiune mai accesibilă a smartphone-ului, iar un iPhone 5S cu carcasă de plastic, aşa cum avem aici ar fi produsul aşteptat.

iPhone 5S cu carcasă de plastic? Sau o clonă chinezească?

Pe de altă parte, imaginile de mai jos ar putea fi realizate într-o fabrică unde se construiesc clone de iPhone 5. O indicaţie în acest sens ar fi bateria de 1.130 mAh vizibilă în carcasa unui telefon. Mă îndoiesc că Apple ar face un rabat la acest capitol, chiar şi pentru un model mai accesibil. Zvonul vorbeşte despre o carcasă cu o grosime de 8,2 mm, disponibilă în şase culori. Din nou, iPhone-ul nu este un produs pe care appel să-l ofere în versiuni multicolole. Mai repede vorbim aici despre un iPod touch care seamănă foarte mult cu un iPhone 5.

Baterie atât de mică pentru un iPhone din 2013?

Pe o piaţă în care intră în forţă ecrane mari cu rezoluţie full HD, Apple are nevoie de un suflu nou. În ciuda unui OS foarte bun şi a unui ecosistem bogat în aplicaţii şi conţinut, reţeta iPhone-ului începe să-şi piardă din popularitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News