Galaxy Note 7 ar putea fi livrat cu serviciul Samsung Cloud, suplimentând memoria internă a dispozitivului

29.07.2016
Galaxy Note 7 ar putea fi livrat cu serviciul Samsung Cloud, suplimentând memoria internă a dispozitivului

Urmând veştii că Samsung a înaintat spre aprobare în Europa un brevet numit „Samsung Cloud Together”, noi dezvăluiri par să confirme existenţa unei legături cu viitorul Galaxy Note 7, cât şi alte modele smartphone şi tablete Samsung încă nelansate.

Astfel, Galaxy Note 7 ar urma să dispună de un nou serviciu pentru stocare cloud introdus de compania sud-coreeană, punând la dispoziţie gratuit un spaţiu de 5GB pentru backup de fişiere, care vor fi accesibile de pe orice dispozitiv Samsung compatibil. Desigur, spaţiul de stocare va putea fi suplimentat contracost, permiţând acomodarea unui număr mai mare de fişiere.

Galaxy Note 7

Din şirul aparent inepuizabil de dezvăluiri, mai aflăm şi că Samsung protejează ecranul telefoanelor Galaxy Note7 cu cea mai recentă versiune Gorilla Glass 5, conferind rezistenţă sporită la zgârieturi şi lovituri. Pe lista dotărilor va mai intra şi un conector USB-C, respectiv adaptor USB-C la microUSB inclus în pachetul cu accesorii pentru compatibilitate cu dispozitive de generaţie mai veche.

Galaxy Note7: primele imagini cu sistemul de autentificare biometrică

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult