Galaxy Note 9 – specificaţii neoficiale

Galaxy Note 9 - specificaţii neoficiale

Constrâns de rezultatele sub aşteptări obţinute cu seria Galaxy S9 şi pregătirea unei noi game de telefoane iPhone la începutul acestei toamne, Samsung pare că va lansa mai devreme seria Galaxy Note 9.

Pregătit în două ediţii, purtând numele de cod SM-N9600 şi SM-N9608, Galaxy Note 9 este aşteptat să folosească aceeaşi pereche de chipseturi Snapdragon 845 / Exynos 9810 întâlnită şi la seria Galaxy S9. Lista preliminară cu specificaţii menţionează un acumulator generos, de 3850 mAh, precum şi o tehnologie numită Virtual Fingerprint Sensing, despre care putem presupune că face referire la noul senzor de amprente plasat sub ecran.

Printre elementele de atracţie s-ar mai putea afla o nouă versiune a accesoriului S-Pen, Crown UX – o nouă interpretare a interfeţei Android, Bixby 2.0 şi alte îmbunătăţiri aduse camerei foto.

Tradiţional, Samsung dezvăluie următoarea serie Galaxy Note spre finalul lunii august sau prima parte a lunii septembrie, eventual, sincronizând evenimentul de lansare cu expoziţia IFA Berlin. Însă vânzările slabe obţinute cu telefoanele Galaxy S9 ar putea determina abandonarea acestui calendar. Momentan, fără dată de lansare exactă, aflăm despre Galaxy Note 9 doar că va fi disponibil într-o nouă variantă de culoare, numită „Teddy Brown”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult