Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din preţul modelului original

Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din preţul modelului original

Galaxy Note7 refuză să moară, milioanele de dispozitive rămase în depozitele Samsung urmând să reapară în magazine purtând numele Galaxy Note7R.

„Noul” smartphone se deosebeşte de produsul lansat toamna trecută doar prin folosirea unui acumulator de capacitate ceva mai mică – 3200mAh în loc de 3500mAh şi câteva elemente de ordin estetic, cum ar fi o etichetă tip hologramă aplicată deasupra ecranului.

Dacă iniţial, Galaxy Note7 a avut un preţ de lansare usturător, de 875 dolari, cumpărătorii versiunii recondiţionate vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 440 dolari, bucurându-se în schimb de toate avantajele unui vârf de gamă: ecran QHD de 5.7”, chipsetul Exynos 8890 octa-core ajutat cu 4GB memorie RAM, 64GB memorie internă ultra-rapidă şi o cameră foto de 12MP prevăzută cu stabilizare optică. Singurul compromis notabil este acumulatorul ceva mai mic şi designul uşor învechit, după standardele actuale.

Ţinând cont de faptul că seria Galaxy Note7 încă poartă stigmatul de „bombă cu ceas” în mintea multora, probabil că nu ar fi o idee bună să foloseşti telefonul Galaxy Note7R la bordul avioanelor de linie, sau în alte spaţii publice unde folosirea acestui dispozitiv a fost interzisă anterior.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult