Honor 6X de la Huawei anunţat şi pentru Europa

04.01.2017
Honor 6X de la Huawei anunţat şi pentru Europa

Huawei a lansat în china Honor 6X încă din luna octombrie a anului trecut, un dispozitiv mid-range cu capabilităţi avansate la un preţ accesibil. La momentul respectiv nu era clar dacă acesta va părăsi ţara-mamă a companiei, însă la CES a fost anunţat în mod oficial că smartphone-ul va ajunge şi pe pieţele din Europa şi Statele Unite ale Americii. Cum ne-am obişnuit deja cu telefoanele Honor, 6X va ajunge magazine la un preţ foarte atrăgător.

Începând de astăzi, 4 ianuarie, Huawei oferă posibilitatea de pre-comandă pentru Honor 6X de la anumite magazine online din Statele Unite şi pe Amazon în ţările din Europa. Livrările vor fi onorate pe data de 10 ianuarie. Pentru americani, Honor 6X porneşte de la 249 de dolari, în timp ce în Europa preţul este de 249 de euro.

În cazul în care nu cunoaşteţi acest model, poate lista de specificaţii vă va convinge că preţul este cu siguranţă justificat. Avem de a face cu un smartphone cu display Full HD de 5,5”, chipset HiSilicon Kirin 655 octa-core, 3 GB memorie RAM, 32 GB spa’iu de stocare şi posibilitatea de a adăuga un card microSD. Telefonul va fi livrat şi într-o variantă mai performantă, cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, însă aceasta va fi disponibilă mai târziu la preţul de 299 euro.

Ambele versiuni vor integra un sistem foto dual-camera cu senzori de 12 şi 2 megapixeli, cât şi un acumulator de 3.440 mAh. Sistemul de operare pre-instalat este Android 6.0 „decorat” cu interfaţa EMUI, însă Huawei a confirmat deja că va oferi upgrade la Android 7.0 Marshmallow pentru acest model.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult